Allsångskvällar

11 juli klockan 19:00.


 Wizex 

En kvartett av Wizex kommer och gästar oss.

Wizex orkester, har funnits i modern tappning ända sedan 1973 och i år firar dom 45 år. Höjdpunkterna för Wizex har också varit många och minnes-rika. Över 2,5 miljoner sålda skivor.

16 guld och diamantskivor har hämtats hem. Wizex är ett band som alla vill lyssna och njuta av. Moderna Wizex startade alltså 1973.

Tommy, som var med i orginalsättningen från 73, och Eric, med snart 30 år i bandet och som var med på melodifestivalsresorna på 90-talet, har tillsammans med Thomas, Allan, Thomas och Anna sett till att Wizex speciella stil och sound lever vidare.

Mer info på www.wizex.se

 Undercover 

”Undercover" - Ett ungt lokalt band som består av bröderna Alfred och Viktor Sjunnesson samt Melker Larsson. De gick i skolan i många år tillsammans men det var inte förrän efter skolgången som de slog sina musikaliska krafter tillsammans.


 Ellen Salomonsson 

Alltid roligt att kunna presentera unga lokala talanger till Allsångskvällarna. Hon kommer bli kompad av sin musiklärare Peter Lidebrandt.

Ellen är 13 år och bor i Knislinge. På fritiden tränar hon mycket, både fotboll och gymnastik. Hon älskar att sjunga, är aldrig tyst

25 juli klockan 19:00.


 Lena Pålsson 

Det är med glädje vi kan välkomna Lena o Robban till allsångskvällen.

Lena Pålsson tog över rollen som sångerska efter Kikki Danielsson i wizex o var frontfigur där i 15 år. Hon har medverkat i diverse tv-program såsom melodifestivalen,fångarna på fortet mm.

Nu kör hon på egen hand tillsammans med Robban som också bl.a. har ett förflutet i dansbandsvärlden


 Släkten 

Då har vi ännu ett lokalt band att presentera, det är Släkkten som består av Filip Fridlund, Lukas Fridlund, Jesper Fridlund, Arvid Nilsson. Siri Tillberg 

Då kan vi presentera ännu en ung talang som heter Siri Tillberg, 11 år, bor i Åhus.

Intressen: sjunga och dansa, simning, fotboll, cheerleading. Sysslar också med musical.ly (heter ponnylonny om någon vill in o kika)
 
Besökare sedan
180126
Idag
Online

© MUSIK VID IMMELN 2008-18
Design & produktion Mats "Masken" Svensson