Allsångskvällar
Inträde + allsångshäfte 80 kr per person.
Barn under 15 år gratis i föräldrars sällskap.

3 juli klockan 19:00. Mona G 

Mona Agneta Marianne Gustafsson ”Mona G” född 9 augusti 1956 i Halmstad. Mona är en svensk country- och tidigare dansbandssångerska, gitarrist och låtskrivare.

Hon sjöng tidigare med Leif Bloms. När det dansbandet lades ned den 31 december 1995, bildade hon 1996 ett annat dansband ”Mona G:s orkester” som varade fram tills januari 2009.

Hon gick då över till att sjunga country och blev nominerad till "årets sångerska 2006" i P4 och tidningen ”Får jag lovs” omröstning till Guldklaven.


Mer info här>>>


 Ängla 

Även i år har vi glädjen att presentera Sigfridsson till allsångskvällen, denna gång blir det Ängla själv.

Ängla stod på scenen första gången som tre åring i musikalen Tarzan på Kristianstads teater. Det var starten för hennes liv på scenen. Trots sina femton år har hon hunnit medverka i nio musikaler, åtta stycken på Kristianstads teater och en på Nöjesteatern i Malmö/Lorensbergsteatern i Göteborg.

Ängla är flitigt anlitad på olika scener runt omkring Skåne, solo men även med sin familj. Med dem har hon släppt en julskiva och i maj 2019 släpper de en ny skiva på Spotify och Itunes. Ängla har även erfarenhet av sång på bröllop, begravningar och dop.

Ängla har vunnit olika talangjakter, bland annat Sångmicken 2016.
 Inez Krusevall  

Inez kommer från Glimåkra och har ägnat mycket tid åt musik, både inom skolan och på fritiden.

Gymnasieåren spenderade hon på C4-gymnasiet i Kristianstad där hon gick en musikutbildning. Därefter gick hon ett år på Högalid folkhögskolas musiklinje i Smedby.

Hon har jobbat inom hemtjänsten och där haft möjlighet att få jobba med sång och musik inom äldreomsorgen. Inez sjunger också på dop, bröllop, begravningar och andra evenemang.


 Släkkten 

Kan med glädje även i år presentera vårt lokala band Släkkten som består av Filip Fridlund, Jesper Fridlund, Lukas Fridlund, Josef Underdahl, Arvid Nilsson. Filip Fridlund, Jesper Fridlund, och Arvid Nilsson.

Mer info här>>>


17 juli klockan 19:00.


 Monia 

Monia Sjöström är en svensk dansbandssångerska som sjungit med dansbandet Grönwalls, som hon var med om att 1991 bilda och 1992 vinna svenska dansbandsmästerskapen med. Hon deltog även i den svenska Melodifestivalen 1997 med melodin "Nu i dag", som slutade på elfte plats.

I februari 1999 korades hon till "Sveriges bästa dansbandsröst" i dansbandstidningen "Får jag lov". Några månader senare samma år lämnade hon Grönwalls för att satsa på en solokarriär med de två countryinspirerade albumen "Monia", inspelat i USA, och "Söderns hjärtas ros" vilka båda tog sig in på den svenska albumlistan.

2004 återvände hon till Grönwalls, och 2006 tilldelades hon Guldklaven i kategorin "Årets sångerska" under Svenska dansbandsveckan i Malung.

Vid sidan om sången arbetar Monia Sjöström som frisörlärare.
 Undercover 

Så roligt att vi även i år kan presentera det lokala ungdomsbandet Undercover från Broby, ja en är från Vanneberga.

Undercover består av bröderna Alfred och Viktor Sjunnesson, samt Melker Larsson från Broby och Mattias Denckert från Vanneberga.

Tidigare har de endast spelats covers som namnet antyder, men senaste halvåret har de skrivit och producerat egna låtar som de kommer framföra på Allsång vid Immeln.

Musiken beskrivs bäst som alternativ rock med gitarrdrivna melodier.
 Eva Jumatate 

Eva är en elvaåring tjej som älskar att sjunga.

För två år sedan stod hon upp på scenen för första gången och sedan dess har hennes resa varit magisk.

Har vunnit flera Talangtävlingar och medverkat i TV4 programmet Talang 2019 där hon placerades i Top 3.

I år har hon huvudrollen i Matildamusikalen på Malmö Opera.

Men resan slutar inte nu. Musiken inspirerar Eva varje dag och hon drömmer att sjunga på stora scener i hela världen.

 Juni Rugland 

Då kan vi presentera ytterligare en till allsångskvällen, Juni Rugland.

Juni är 15 år och bor i Kalmar. Scendebuten skedde redan som 9-åring som solist på Christer Sjögrens julkonsert. Sedan dess har Juni uppträtt runt om i Sverige med sång, musik och dans.

Hon har bland annat vunnit talangjakter och haft egna jazz- och popkonserter samt spelat in skivor. Hittar man inte Juni med ett instrument i handen, ska man leta på löparbanan! Att springa är Junis andra passion i livet och hon är bland de bästa i Sverige i sin ålder på medeldistanslöpning.

 Besökare sedan
190315
Idag
Online


© MUSIK VID IMMELN 2008-19
Design & produktion Mats "Masken" Svensson